Είναι δίκαιο και μας αξίζει


suju - pixabay
του Μιχάλη Χαιρετάκη

Είναι δίκαιο και μας αξίζει να μας κοροϊδεύουν. Τη στιγμή που συνεχίζονται:

Το ξεπουλημα του ΟΣΕ, των Λιμανιών, των περιφερειακών αεροδρομίων και να παίρνουν σειρά ΕΥΔΑΠ, ΕΥΔΑΘ, ΟΑΣΑ και οποια άλλη δημόσια περιουσία έχει αξία.

Η μείωση του ΕΚΑΣ, η μείωση μισθών και συντάξεων

Η υπερφορολόγηση σε όλη τη χώρα.

Ο ΦΠΑ στο 24% ακόμα και στα νησιά.

Οι ορδές των μεταναστών να βαφτίζονται "πρόσφυγες" με ανύπαρκτους ελέγχους και με τις ΜΚΟ να κάνουν πάρτυ ανενόχλητες στη χώρα.

Η Τουρκία να αμφισβητεί ελληνικά νησιά και τον Ερντογάν να μας προσβάλλει μέσα στο σπίτι μας.

Η πολιτεία να παρακολουθεί ανήμπορη να αντιδράσει το κάψιμο χιλιάδων στρεμμάτων κάθε καλοκαίρι και τους υπουργούς να ψελλίζουν αστείες δικαιολογίες.

Ο πολίτης να μην αισθάνεται ασφαλής με χιλιάδες σκληρούς παραβατικούς να κυκλοφορούν ελεύθεροι,βασανίζοντας τα θύματά τους ακόμα και για 5 ευρώ.

Το ΥΠΕΘΑ να ξεπουλάει τα "πλεονάσματα" του σε μεσάζοντες, για να ταϊσει τους μετανάστες με κόστος μερίδας 7.15 ευρώ

Οι επιστήμονες να συνεχίζουν να μεταναστεύουν, ο κόσμος να συνεχίζει να δυστυχεί και οι νέες θέσεις εργασίας που αντικαθιστούν τις καλοπληρωμένες που μειώνονται συνεχώς να είναι με μισθούς 100-300 ευρώ.

Η πρώτη κατοικία να μην προστατεύεται νομικά και ο πρωθυπουργός να συναντιέται με τους τραπεζίτες για να τους παρακαλέσει να κυνηγήσουν πρώτα τους "μεγαλομπαταχτσήδες"

Ο υπουργός επικρατείας να έχει 2 συμβούλους του ( Βερναδάκης- Τσιαφούλης) σε "εταιρεία δημοσκοπήσεων" (commonview) που δίνει μαϊμού δημοσκοπήσεις.

Ο πρωθυπουργός να εφαρμόζει ακριβώς το σχέδιο των τοκογλύφων που κατά παράδοξο τρόπο το είχε πει πριν μερικά χρόνια σε μια κρίση ειλικρίνειας...

https://www.youtube.com/watch?v=sd8jJhGhO54

Και ο δύστυχος πολίτης αναρωτιέται εύλογα: Είναι δίκαιο και μας αξίζει λοιπόν είναι η πραγματική φράση του Αλέξη Τσίπρα ή στα μούτρα σας κορόιδα;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail