Για γέλια ο Ερντογάν: κ. Τραμπ δεν μπορείτε να μας αγοράσετε με τα δολάριά σας!

φωτο: Ανατολή
Freepen.gr - Η Αγκυρα καταδίκασε έντονα την επιθετική διπλωματία των ΗΠΑ για απειλές και αντιδημοκρατική στάση απέναντι σε συμμάχους, λέγοντας ότι η "θέληση του λαού δεν μπορεί να αγοραστεί με δολάρια" αναφέρει η dailysabah.com.

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέκρινε την Πέμπτη τις ΗΠΑ, λέγοντας ότι η απόφαση της Τουρκίας για το θέμα είναι σαφής και καμία χώρα δεν πρέπει να πουλήσει τη βούλησή της για λίγα δολάρια σχετικά με το ζήτημα της Ιερουσαλήμ.

«Το κέντρο της δημοκρατίας θέλει να αγοράσει διαθέσεις στον κόσμο με δολάρια. κ. Trump, δεν μπορείτε να αγοράσετε τη βούληση της Τουρκίας με δολάρια, η απόφασή μας είναι ξεκάθαρη, καλώ τον κόσμο, μην πωλείτε τη θέλησή σας, τον αγώνα σας για δημοκρατία για λίγα δολάρια», δήλωσε ο Ερντογάν που αντιμετωπίζει ένα σωρό κατηγοριών για λαθρεμπόριο με το ISIS και μαύρο χρήμα στο σπάσιμο του εμπάργκο του Ιράν.

«Οι ΗΠΑ έχουν απομονωθεί στη σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και έχουν έρθει σε σημείο να απειλήσουν τα μέλη που ψήφισαν κατά της απόφασης να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ», δήλωσε ο πρωθυπουργός Μπινάλι Yıldırım την Πέμπτη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail