Έφυγε ο άνθρωπος που τις Κυριακές μας πήγαινε σε όλα τα γήπεδα με την ΕΡΑ Σπορ

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Μότσης, σε ηλικία 68 ετών. Ο Μότσης ήταν στο αθλητικό ρεπορτάζ παραπάνω από 30 χρόνια ενώ τις Κυριακές με το «Μικρόφωνο στα γήπεδα» κρατούσε συντροφιά στο ποδοσφαιρικό κοινό με συνδέσεις και μεταδόσεις από όλα τα ματς της Α΄Εθνικής.

Ο Κώστας Μότσης διετέλεσε για χρόνια διευθυντής της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Κώστα Μότση: «Ο εκλιπών υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στην ιστορία της ΕΡΤ με κορυφαία στιγμή τη δημιουργία της ΕΡΑ Σπορ, την οποία υπηρέτησε επί σειρά ετών και ως διευθυντής. Με το ήθος του, τον επαγγελματισμό του και την αγάπη του για τη δημοσιογραφία, δίδαξε γενιές δημοσιογράφων. Ο χαμός του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και προκαλεί μεγάλη θλίψη σε όσους είχαν την ευκαιρία και την τιμή να τον γνωρίσουν και να δουλέψουν μαζί του. Καλό ταξίδι Κώστα»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail