Η Βόρεια Κορέα έκανε γραμματόσημα το διηπειρωτικό πύραυλο, την πλατφόρμα και τον Κιμ!

Freepen.gr - Η Βόρεια Κορέα έχει κυκλοφορήσει γραμματόσημα που γιορτάζουν την πρόσφατη εκτόξευση του ICBM Hwasong-15, για τον οποίο ισχυρίζεται ότι είναι ικανός να χτυπήσει την ηπειρωτική Αμερική. Εκτός από το βλήμα, τα γραμματόσημα δείχνουν ότι τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας να επιβλέπει τη δοκιμή αναφέρει το Russia Today.

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε το διηπειρωτικό βαλλιστικό πυραύλο Hwasong-15 (ICBM), που έπεσε στη Θάλασσα της Ιαπωνίας. Η Πιονγιάνγκ ισχυρίζεται ότι ο πυραύλος έφθασε σε υψόμετρο 4.475 χιλιομέτρων και πέταξε 950 χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της πτήσης του, η οποία διήρκεσε 53 λεπτά. Τα γραμματόσημα εκδόθηκαν από το State Stamp Bureau της Βόρειας Κορέας, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA το Σάββατο.

Οι λέξεις στα γραμματόσημα αναφέρουν: «Η επίτευξη της ολοκλήρωσης του ιστορικού σκοπού της κρατικής πυρηνικής δύναμης» και «η επιτυχής δοκιμή-εκτόξευσης του νέου τύπου ICBM Hwasong-15». Τα γραμματόσημα δείχνουν ότι ο Hwasong-15 "ανεβαίνει στον ουρανό" καθώς και τον εκτοξευτή 9 αξόνων "που κατασκευάζεται από την κορεατική εργατική τάξη", αναφέρει το KCNA. Τα γραμματόσημα περιλαμβάνουν επίσης τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un, ο οποίος δίνει «μια εικονογραφική εντολή για τη δοκιμαστική εκτόξευση».

Εικόνες από: Reuters / KCNA 




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail