Συριακή καρπαζιά στον Ερντογάν: Ένας παρανοϊκός με οθωμανικές ψευδαισθήσεις που έχει μετατρέψει τη χώρα του σε μια απέραντη φυλακή

Freepen.gr - Η Συρία δια του Υπουργείο Εξωτερικών αποκάλεσε τον Πρόεδρο του "Τουρκικού καθεστώτος" Ερντογάν υπεύθυνο για το συριακό αίμα που έχει χυθεί, λέγοντας ότι η επιθετικότητα και η είσοδος των τουρκικών δυνάμεων στο συριακό έδαφος αποκαλύπτει μια εικόνα της στήριξης της Τουρκίας στην τέλεση της τρομοκρατίας και μεταδίδει το Συριακό Πρακτορείο.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει το ίδιο σκληρά: 
 
Για άλλη μια φορά, ο Ερντογάν παραπλανά την κοινή γνώμη με τις πολιτικές του φυσαλίδες σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να απαλλαγεί από εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά του συριακού λαού παρέχοντας απεριόριστη υποστήριξη στις τρομοκρατικές ομάδες στη Συρία, η οποία έγινε σαφής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Ερντογάν, ο οποίος έχει μετατρέψει την Τουρκία σε μεγάλη φυλακή και έχει κλείσει το στόμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των διανοουμένων και όσων αντιτίθενται στις καταστρεπτικές πολιτικές της κατά της Συρίας, στερείται αξιοπιστίας της ρητορικής του που δείχνει το φάσμα της έντασης και της σύγχυσης που προκαλούν οι αδέξιες πολιτικές του .

Το Υπουργείο κατέληξε λέγοντας ότι η παράνοια και οι ψευδαισθήσεις του Ερντογάν για το παρελθόν τον έκαναν να ξεχάσει ότι η παλιά του αυτοκρατορία εξαφανίστηκε και ότι οι ελεύθεροι άνθρωποι του κόσμου έχουν την επιλογή να λάβουν τις εθνικές τους αποφάσεις και να υπερασπιστούν την κυριαρχία τους και δεν θα επιτρέψουν στον Ερντογάν να παρεμβαίνει τις υποθέσεις τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail