Επιπολαιότητα ή δράμα; 26χρονος πέφτει από ουρανοξύστη ενώ έκανε pull-ups στην κορυφή του αιωρούμενος στο κενό

Freepen.gr - Αυτή είναι η στιγμή που ένας star του διαδικτύου, γνωστός ως «ο πρώτος rooftopper της Κίνας», σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από την κορυφή ενός 62 ορόφου ουρανοξύστη όπως αναφέρει η dailymail.co.uk.

Ο Γου Γιονγκνίγκ, 26 ετών, έκανε pull-ups στην κορυφή του Διεθνούς Κέντρου Huayuan στο Changsha, πρωτεύουσα της επαρχίας Huan, όταν έχασε τη λαβή του και έπεσε.

Η κάμερα που είχε τοποθετήσει σε άλλο σημείο του κτιρίου ο Γιονγκνίγκ κατέγραψε την τραγική στιγμή της πτώσης του που κατέληξε σε μια βεράντα 45 πόδια πιο κάτω και εντοπίστηκε αργότερα από έναν καθαριστή παραθύρων.

Η φίλη του Wu Yongning, που αναφέρεται στον εαυτό της ως Jin Jin, δήλωσε στο Beijing News ότι ο νεαρός σκόπευε δύο ημέρες αργότερα να τη ζητήσει σε γάμο από τους γονείς της.

Η Jin Jin δήλωσε στην εφημερίδα ότι σχεδίαζε να φέρει στην οικογένειά του ένα νυφικό δώρο 80.000 γιουάν (£ 9.000), περίπου το ίδιο ποσό που περίμενε να κερδίσει από το βίντεο.

Ο Wu πέθανε στις 8 Νοεμβρίου, αλλά ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε μόνο από τα μέλη της οικογένειας στις 8 Δεκεμβρίου μετά από την ανησυχία των οπαδών ότι κανένα βίντεο δεν είχε αναρτηθεί στο λογαριασμό κοινωνικών μέσων του για ένα μήνα.

Οι τοπικές αρχές που διερεύνησαν την υπόθεση το περιέγραψαν ως «ατύχημα» .

Ο Wu συνήθιζε να εργάζεται ως χαμηλόμισθος ηθοποιός για διάφορες κινηματογραφικές ταινίες στην Κίνα, πριν να γίνει blogger στις αρχές του τρέχοντος έτους.

Ανακάλυψε ότι με τη δημιουργία βίντεο από επικίνδυνες αναρριχήσεις θα μπορούσε να κερδίσει πολύ περισσότερα χρήματα από ό,τι πριν ώστε να βοηθήσει την οικογένειά του να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδό της.

Στο διάστημα των 10 μηνών, ο Wu ανέβηκε σε ουρανοξύστες σε διάφορα μέρη στην Κίνα εκτελώντας ακροβατικά.










Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail