Τους έπιασαν στα Βασιλικά Ιωαννίνων με...βασιλική ποσότητα χασίς - Πήγαν να περάσουν 230 κιλά από την Αλβανία

Συνελήφθησαν, χθες (05-12-2017) το μεσημέρι, σε δύσβατη δασική περιοχή στο Βασιλικό Πωγωνίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32, 31 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων και πληροφοριών για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στη χώρα μας και μετά από συστηματικές έρευνες, εντόπισαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου στην παραπάνω περιοχή, υπαίθριο χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών «καβάτζα», με περισσότερα από 229 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών είχαν εισάγει, μεταφέρει και αποκρύψει εκεί οι τρεις συλληφθέντες, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στο εσωτερικό της χώρας. 

Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • εννέα ταξιδιωτικοί σάκοι με -90- δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -229- κιλών και -900- γραμμαρίων και
  • δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι επιπρόσθετα είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail