Της είπαν ότι έχει αναιμία και έφαγε 152 μεταλλικά αντικείμενα για να...βελτιώσει την κατάσταση

Freepen.gr - Μια ηλικιωμένη Ρωσίδα βρέθηκε να έχει 152 μεταλλικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των νυχιών στο στομάχι της, αφού τα έτρωγε με την πεποίθηση ότι θα βελτίωνε τα επίπεδα σιδήρου της όπως αναφέρει η dailymail.co.uk.

Η 74χρονη, γνωστή μόνο ως Νίνα, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στο Ulan-Ude, περίπου 145 χιλιόμετρα βόρεια από τα σύνορα της Μογγολίας στη νοτιοανατολική Ρωσία.

Παραπονιόταν για υψηλή θερμοκρασία, αλλά το ιατρικό προσωπικό σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε την αιτία της ασθένειάς της σε ακτινογραφίες.

Οι χειρούργοι βρήκαν πάνω από 152 «αλλοδαπά αντικείμενα» μέσα της.


Αυτά περιελάμβαναν μακρά καρφιά, μεγάλες βίδες, μπουλόνια, παγίδα πόρτας και παλιοσίδερα - περίπου έξι ίντσες - σε μήκος.

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε επίσης καταπιεί σε ένα σημείο ένα πολύτιμο κολιέ από ασήμι.

Η 74χρονη είπε στους γιατρούς ότι ήταν αναιμική και πίστευε ότι τρώγοντας μεταλλικά αντικείμενα θα την βοηθούσε με τα επίπεδα σιδήρου της.


Το ιατρικό προσωπικό είπε σε τοπικά ΜΜΕ ότι η γυναίκα είπε ότι άρχισε να τρώει μέταλλο πριν από περίπου 14 χρόνια.

«Κανένας άλλος από αυτήν δεν ξέρει πόσο καιρό τα αντικείμενα αυτά βρίσκονται μέσα της», είπε μια πηγή στο Περιφερειακό Νοσοκομείο του Semashko.

Οι γιατροί είπαν ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί στο στομάχι ή το λαιμό.

Η πηγή πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει απειλή για τη ζωή της». Η γυναίκα παρακολουθείται στο νοσοκομείο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail