Την κλήρωση των παρελάσεων να αναλάβει η UEFA λόγω μεγάλης εμπειρίας

Του Στρατή Μαζίδη

Επειδή έχει γίνει πολύ μεγάλο μπέρδεμα με τις κληρώσεις των παρελάσεων, ποιοι δικαιούνται και ποιοι δε δικαιούνται, νομίζω ότι υπάρχει λύση. Να αναλάβει η UEFA λόγω μεγάλης εμπειρίας την όλη διαδικασία.

Αν είχαμε εμπιστευθεί την Ομοσπονδία με την πολυετή εμπειρία θα είχαμε αποφύγει πολλές κακοτοπιές. Πχ στην UEFA γνωρίζουν απέξω κι ανακατωτά τους κανονισμούς, τους νόμους και όλες τις λεπτομέρειες.

Αν είχε αναλάβει η UEFA δε θα έμπαινε ποτέ στην κλήρωση μαθητής της Ε' Δημοτικού ενώ ο νόμος λέει ρητά ΣΤ', είναι σα να έβαζε πχ τη Ρεάλ Σοδιεδάδ στην κλήρωση του Champions League ενώ ήταν για το Europa γιατί είχε τερματίσει πχ 7η. Επίσης δε θα έμπαινε ποτέ μαθητής που έχει μόλις δύο μήνες και όχι δύο χρόνια στο ίδιο σχολείο, το οποίο ορίζει άλλος νόμος.

Επιπλέον θα εξέταζε αν ένα παιδάκι που δε γνωρίζει γρι ελληνικά, μπορεί να πάει κατευθείαν στην Ε' Δημοτικού.

Τέλος θα καλούσε για εξηγήσεις τον κάθε χαριτωμένο παράγοντα, πχ Τσίπρας που θα δήλωνε "τη σημαία που κάποιοι από λάθος σου στέρησαν" ενώ με βάση τη Διδασκαλική Ομοσπονδία κανείς δεν στέρησε τίποτε και θα του έριχνε μια βαρύτατη καμπάνα.

Άστε που θα έδινε και λίγο σασπένς στη διαδικασία. Το ξεφτιλίσαμε που το ξεφτιλίσαμε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail