«Ο Ερντογάν δε θα ολοκληρώσει τη συμφωνία με τους S-400 - Η Μόσχα θα τον στραγγίξει όσο περισσότερο μπορεί»

Freepen.gr - Με μια ανατρεπτική τοποθέτηση ο Τούρκος δημοσιογράφος, Abdullah Bozkurt στο twitter σημειώνει ότι ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δεν πρόκειται να ολοκληρώσει τη συμφωνία για την απόκτηση των S-400 από τη Ρωσία. 

Συγκεκριμένα γράφει ότι δε θα είναι σε θέση να το πράξει και καθώς η Μόσχα το γνωρίζει, ζητά διαρκώς περισσότερες προκαταβολές. Κατά τον Abdullah Bozkurt ο Ερντογάν παίζει το ίδιο παιχνίδι που είχε κάνει πριν λίγα χρόνια με τα κινέζικα αντι-αεροπορικά, όταν πάλι υπήρξε συμφωνία η οποία εγκαταλείφθηκε.

Το κόστος της διεκπεραίωσης μιας τέτοιας συμφωνίας είναι υπερβολικά υψηλό σημειώνει ο Bozkurt και μπορεί εύκολα να συντρίψει τον Ερντογάν με γρήγορες κυρώσεις, νομικές ενέργειες κλπ. Το στρατιωτικό / βιομηχανικό συγκρότημα της Τουρκίας, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δυτική τεχνολογία και δε θα μπορεί να αντέξει το βαρύ χτύπημα από τις ΗΠΑ.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail