Συριακός πύραυλος S-200 "κατέστρεψε" ισραηλινό F-35;

Freepen.gr - Η ιστορία με την αεροπορική επίθεση της IAF (Israeli Air Force) τον περασμένο μήνα σε βάρος μονάδας της αεράμυνας της Συρίας και το τι πραγματικά συνέβη, επανέρχεται από το έγκυρο Southfront.org.

Στο σύντομο βίντεο το γνωστό ΜΜΕ αποτυπώνει τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής από Τελ Αβίβ και Δαμασκό σε συνδυασμό με τα γεγονότα.

Το F-35 που ενεπλάκη στην επιχείρηση, σύμφωνα με τη Δαμασκό επλήγη από πύραυλο S-200. Το Τελ Αβίβ έχει απορρίψει αυτήν την εκδοχή, ωστόσο ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος δε θα είναι επιχειρησιακό για κάποιο διάστημα διότι συγκρούστηκε με ένα...πουλί. Πλην όμως δε δόθηκαν φωτογραφίες στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το Southfront το αεροσκάφος όχι μόνο επλήγη από τον πύραυλο αλλά τα ισραηλινά αεροπλάνα οπισθοχώρησαν ενώ το stealth coating υπέστη ζημιά.

Όσο συνέβαιναν όλα αυτά, ο Ρώσος υπουργός Αμυνας βρισκόταν στο Τελ Αβίβ και συναντήθηκε με τον Ισραηλινό ομόλογό του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail