Νυχτερινό θρίλερ στη Μόσχα - Βρέθηκε με κομμένο το λαιμό ο κορυφαίος σχεδιαστής της MiG

Фото: Наталья Селиверстова / РИА Новости
Freepen.gr - Ο κορυφαίος σχεδιαστής της "Ρωσικής Αεροπορικής Εταιρείας" MiG "βρέθηκε με κομμένο το λαιμό, όπως αναφέρει το lenta.ru.

Συγκεκριμένα ο 38χρονος άνδρας βρέθηκε στην τουαλέτα στον δέκατο τέταρτο όροφο ενός από τα πρώην κτίρια της εταιρείας στη Μόσχα από έναν φρουρό με ξυράφι στο χέρι του.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μπότκιν της Μόσχας με τραυματισμένο λαιμό, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.

Η MiG είναι η ηγετική αεροπορική βιομηχανία της Ρωσίας η οποία έχει συγκεντρώσει υπό τη σκέπη της οργανισμούς και εταιρείας που δραστηριοποιούνται γύρω από όλα τα στάδια του κύκλου ζωής ενός αεροσκάφους.

Το 2016, τα έσοδα της εταιρείας ανήλθαν σε 56,7 δισ. Ρούβλια, καθαρό κέρδος - 5,6 δισ. Ευρώ. Τα κύρια προϊόντα είναι τα αεροσκάφη MiG-29SMT, MiG-29K, MiG-29M / M2 και MiG-35.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail