Νέο εφιαλτικό σενάριο για την τύχη της Madeleine που οδηγεί τις έρευνες στη Βουλγαρία - Η ανακάλυψη των αρχών

Freepen.gr - Το μυστήριο σχετικά με την τύχη της μικρής Madeleine McCann που εξαφανίστηκε το 2007 συνεχίζει να τροφοδοτεί τη βρετανική φαντασία αλλά και την τραγωδία που ζουν οι γονείς της ως προς το τι απέγινε το παίδι.

Η Madeleine McCann εξαφανίστηκε από το ξενοδοχειακό συγκρότημα Ocean Club στο πορτογαλικό Αλγκάρβε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007 ενώ οι γονείς της έτρωγαν λίγο παραπέρα. έκτοτε δεν την έχει ξαναδεί κανείς.

Μετά από μια δεκαετία αναζητήσεων και μετά από δεκαοκτώ έρευνες που οδήγησαν σε αδιέξοδα, η αναζήτηση έχει μετακομίσει στη Βουλγαρία, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Οι Βρετανοί ντετέκτιβ θέλουν τώρα να εντοπίσουν μια «γυναίκα με μωβ» που είχε γίνει αντιληπτή να κοιτάζει σταθερά στο διαμέρισμα των McCann μόνο λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί το κορίτσι.

Αυτό που προκάλεσε το αστυνομικό ενδιαφέρον είναι οι αναφορές ότι ο Γερμανός σύζυγος της βουλγαρικής καταγωγής γυναίκας, ο οποίος έχει αποβιώσει, είχε καταδικαστεί για παιδεραστία.

Ένα άλλο στοιχείο είναι το γεγονός ότι το ζευγάρι εξαφανίστηκε από το θέρετρο όπου εργαζόντουσαν και οι δύο ως καθαριστές, λίγο μετά την εξαφάνιση της τότε 3 ετών Madeleine.

Το χρονικό μήκος και το κόστος της έρευνας έχουν εγείρει πολλές κριτικές στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι είναι καιρός να μπει ένα τέλος. Ωστόσο δεν είναι το δικό τους παιδί που χάθηκε...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail