Η Fraport μετρά κέρδη στην Ελλάδα - 106 εκ. ευρώ τα κέρδη από τα ελληνικά αεροδρόμια

Betreiber Fraport macht an Deutschlands größten Flughafen gute Geschäfte. (Foto: dpa)
Freepen.gr - Ξεχωριστό ρεπορτάζ για την κερδοφορία της γερμανικής Fraport αφιερώνει η handelsblatt.com. Ειδική μνεία γίνεται στις εξαιρετικές επιδόσεις της θυγατρικής Fraport Greece.

Τα περιφερειακά αεροδρόμια στην Ελλάδα ενίσχυσαν ιδιαίτερα την ταμειακή μηχανή σημειώνει η ιστοσελίδα. Η από τον Απρίλιο θυγατρική Fraport Ελλάδα έχει συνεισφέρει με πάνω από 180 εκατομμύρια ευρώ στις συνολικές εισπράξεις που σημείωσαν γενικότερα άνοδο 13,7 τοις εκατό αγγίζοντας τα 2,2 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. 

Τα 14 περιφερειακά ααπέφεραν μέχρι στιγμής κέρδη 106 εκατομμυριών ευρώ προ φόρων, τόκων, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων αναφέρει η handelsblatt.

Καθόλου άσχημη επίδοση κι ενώ η γερμανική εταιρεία έχει εγείρει ζήτημα αποζημιώσεων επικαλούμενη την κατάσταση στην οποία παρέλαβε τα αεροδρόμια. Αναρωτιέται κανείς γιατί η χώρα μας δεν μπορούσε να δουλέψει (σωστά).

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...