Μετά την Πολωνία, F-35 και για τη Luftwaffe; Τα σχέδια της Lockheed Martin

skeeze - pixabay
Freepen.gr - Την ώρα που η Πολωνία εξετάζει τη δημιουργία των δύο πρώτων μοιρών με τα πολεμικά αεροσκάφη F-35 (5ης γενιάς) η Lockheed Martin αυξάνει τις προσπάθειές της για την προώθηση του F-35 Lightning IΙ για να αντικαταστήσει τα Tornado της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας (Luftwaffe).

Η εταιρεία παρουσίασε το πρόγραμμα προσφοράς της για τη Luftwaffe ως μέρος της μελλοντικής αντικατάστασης του Tornado κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης Ασφαλείας του Βερολίνου (BSC). Το BSC είναι ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια γεγονότα για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Behörden Spiegel και υποστηρίζεται από ένα εισηγητικό συμβούλιο αποτελούμενο από διακεκριμένες διεθνείς προσωπικότητες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Tornado θα αντικατασταθεί από το αεροσκάφος F-35 Lightning II από το 2025 με μια σταδιακή αύξηση των προμηθειών, προκειμένου να αντικατασταθεί ολόκληρος ο στόλος αεροσκαφών έως το 2035.

Νωρίτερα, ο στρατηγός Karl Muellner δήλωσε ότι η Γερμανία θα πρέπει να αγοράσει ένα νέο μαχητικό αεροσκάφος που θα μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία γύρω στο 2025 για να διευκολυνθεί η ομαλή μετάβαση με το Tornado, σημειώνοντας ότι δεν έμεινε αρκετός χρόνος για να αναπτυχθεί μια μοναδική λύση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail