Ολοκληρώθηκε η Πολυεθνική Ναυτική Άσκηση «DOĞU AKDENİZ-2017» στην Ανατολική Μεσόγειο! (video)

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

H Ναυτική Πολυεθνική Άσκηση  «Ανατολική Μεσόγειος 2017»  ολοκληρώθηκε στην Τουρκία με τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, της Βουλγαρίας, της Βρετανίας, της Ρουμανίας και της Μόνιμης νατοϊκής ναυτικής δύναμης SNMG-2.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, η  Πολυεθνική άσκηση πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 16 Νοεμβρίου στην Ανατολική Μεσόγειο.
Στις εκπαιδεύσεις διαχείρισης καταστροφών και εκτάκτων καταστάσεων συμμετείχαν μέρος σωστικά συνεργεία των τριών Όπλων  της Τουρκίας και της Στρατοχωροφυλακής, των υπουργείων Υγείας και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Επικοινωνιών, της Εθνικής Ιατρικής Ομάδας Διάσωσης (UMKE) και της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου.
Στις Ασκήσεις  συμμετείχε και το πλοίο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης «Nene Hatun» της Γενικής Διεύθυνσης Παράκτιας Ασφάλειας.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ-2017 :Η Τουρκία φιλοξένησε την Μόνιμη Ναυτική Δύναμη του ΝΑΤΟ  (SNMG-2), …Με Σκάφη απο τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βουλγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο και ένα ελικόπτερο αμφίβια επίθεση πλοίο του ρουμανικού Πολεμικού Ναυτικού, 1 αντιτορπιλικό, 2 κορβέτες και 1 P-8A αεροπλάνο από την Τουρκία προς  υποστήριξη της  Διοίκησης του Πολεμικού Ναυτικού!
Η Τουρκία  συμμετείχε με  6 φρεγάτες, ένα κορβέτα, 8 περιπολικά σκάφη, τρία υποβρύχια, ένα περιπολικό σκάφος, 2  αεροσκάφη περιπολίας των 5 SH-70 και 1 ΕΚ-212 ελικόπτερα, ενώ πραγματοποίησε 6 αποστολές εξόρμηση του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας και με 5 πλοία / σκάφη που συνδέονται με τη Μονάδα της ακτοφυλακής, μεταξύ 7 και 16 Νοεμβρίου 2017 στην Ανατολική Μεσόγειο.


Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...