Η μεγάλη ώρα της επιστροφής των προσφύγων - Χιλιάδες Σύριοι επιστρέφουν στο Deir Ezzor

Freepen.gr - Ένας μεγάλος αριθμός αμάχων άρχισε να επιστρέφει στην επαρχιακή πρωτεύουσα του Deir Ezzor μετά από περισσότερα από έξι χρόνια πολέμου.

Εκατοντάδες πολίτες στο ρεπορτάζ του Συριακού Κρατικού Πρακτορείου Ειδήσεων (SANA) αναχώρησαν με λεωφορεία από τη Δαμασκό για να επιστρέψουν στο Deir Ezzor.

Χιλιάδες περισσότεροι αναμένεται να επιστρέψουν στο Deir Ezzor μέσω του αυτοκινητόδρομου Δαμασκού - Σούκνα τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ο Συριακός Αραβικός Στρατός εξασφαλίζει την ασφάλεια αυτού του μεγάλου δρόμου.

Το ISIS εξεδιώχθη οριστικά από το κατεχόμενο τμήμα της πόλης στις αρχές του Νοεμβρίου ενώ μετά την απελευθέρωση και της Al Bukamal βρίσκεται ελάχιστες στιγμές προ της ολοκληρωτικής του συντριβής στη Συρία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail