Φίλε μου η ζωή εξαρτάται από τους πολιτικούς

Αναδημοσίευση από: hassapis-peter.blogspot.gr

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

Το ότι έχεις ένα δικαίωμα φίλε αναγνώστη, το έχεις γιατί κάποιος νόμος το ορίζει να το έχεις. Για παράδειγμα, το ότι έχεις στην κυριότητά σου ένα ακίνητο, ο νόμος όρισε τις προϋποθέσεις με τις οποίες το απέκτησες και ο ίδιος ο νόμος ορίζει πως αυτό σου το δικαίωμα προστατεύεται. Ποιος έφτιαξε όμως αυτόν τον νόμο; Οι πολικοί.

Το ότι ενδέχεται να χάσεις κάποια στιγμή αυτό σου το δικαίωμα (π.χ. της κυριότητας) και πάλι ο νόμος το ορίζει. Πχ. φόροι που δεν μπορούν να πληρωθούν, πλειστηριασμός κ.λ.π. Ποιος έφτιαξε αυτόν το νόμο για να χάσεις το θεωρούμενο κεκτημένο δικαίωμά σου; Και πάλι οι πολιτικοί.

Βλέπεις λοιπόν τώρα φίλε μου, κάτι που δεν είχες συνειδητοποιήσει πριν. Ότι η ζωή σου ολόκληρη ελέγχεται και καθορίζεται από νόμους που τους έφτιαξαν πολιτικοί.

Και τώρα το ακόμα χειρότερο. Για σκέψου, συμμετείχες ποτέ εσύ στη διαμόρφωση αυτών των νόμων; Ποτέ φυσικά. Επομένως, η ζωή σου ολόκληρη και η κατά φαντασία περιουσία σου και τα «κεκτημένα» σου, εξαρτώνται απόλυτα από τη βούληση των πολιτικών και φυσικά αυτών που κρύβονται πίσω τους, τους προβάλλουν, τους χρηματοδοτούν και όπως είναι επόμενο τους ελέγχουν.

Αυτό είναι το πρόβλημα φίλε μου και κανένα άλλο. Κοίταξε τι θα κάνεις για να μπορείς να εξουσιάζεις και να ελέγχεις εσύ τους πολιτικούς και όχι κάποιοι άλλοι που εν τέλει τους στρέφουν εναντίον σου.

Το μυαλό μας πρέπει δηλαδή να είναι κολλημένο στο τι θα κάνουμε για να αλλάξουμε αυτό το ολοκληρωτικό πολιτικό σύστημα που μας θεωρεί αναλώσιμο είδος των συμφερόντων του.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...