Ο Τσίπρας τραγουδούσε Βοσκόπουλο στην Περιστέρα την ώρα του σουλάτσου στη Σουηδία

Του Στρατή Μαζίδη

Από χθες κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα η παραπάνω φωτογραφία με αυστηρούς σχολιασμούς στο συντριπτικό σύνολό τους. «Τουρίστας» λένε ο πρωθυπουργός και συμπληρώνουν «έφυγε αφού έλυσε όλα τα προβλήματα».

Καταρχήν, τουρίστας και προβλήματα δε γίνεται. Απλά πρόκειται για τον άνθρωπο που πέρασε και δεν ακούμπησε, ή αν προτιμάτε, ό,τι ακούμπησε έγινε στάχτη.

Ο Τσίπρας ζει το όνειρό του. Το ίδιο και η Περιστέρα που έγινε...Μπέτυ. Θυμάστε πως ήταν όταν πήγε στο Πεκίνο; Κάτι σαν καλοστημένη και ελαφρά σιτεμένη νύφη έτοιμη να γνωρίσει το γαμπρό σε προξενιό κάπου στην Ελλάδα πριν από 45-50 χρόνια. Για δείτε τη σήμερα και γενικά όλο το τελευταίο διάστημα.

Οι άνθρωποι ζουν το όνειρό τους, δε θα πνιγούν σε μια κουταλιά νερό όπως δεκάδες άλλες επειδή ούτε τώρα έγιναν τα απαραίτητα έργα.

Υπήρχε ποτέ περίπτωση ο Τσίπρας και η Μπαζιάνα να πάνε στο Πεκίνο, τη Μόσχα, το Παρίσι, το Λευκό Οίκο, τη Σουηδία ή να υποδεχθούν πολιτικές προσωπικότητες; 

Δε θα κάτσουν να σκάσουν οι άνθρωποι. Για αυτό πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας τραγουδούσε Βοσκόπουλο στην Περιστέρα και συγκεκριμένα:

Πριν χαθεί το όνειρό μας, και ξαναβραδιάσουμεεεε
Άσε με να κυβερνάω (σ'αγαπάω) κι όπου φτάσουμε

Και καλά, αυτός ζει το όνειρό του. Ο Κυριάκος τι ζει ή πού ζει; Στον κόσμο του;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail