«Στο παζάρι το Κοσσυφοπέδιο - Βούτσιτς και Ράμα μιλούν για ανταλλαγές εδαφών»

«Στο Κοσσυφοπέδιο ανησυχούν: Ο Βούτσιτς και ο Ράμα μιλάνε για ανταλλαγές εδαφών»

Αναδημοσίευση από: echedoros-a.gr

Ο γνωστός αναλυτής του Κοσσυφοπεδίου, Μιγκιέν Κελμέντι, δήλωσε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα ‘Momentum’ ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα κάνει παζάρια για το Κοσσυφοπέδιο.

Ο Κελμέντι επικαλούμενος πηγές προσκείμενες στον πρωθυπουργό της Αλβανίας, δήλωσε ότι ο Ράμα και ο Βούτσιτς μιλούν για το πρόβλημα του Κοσσυφοπεδίου και ότι αυτό πρέπει να επιλυθεί με αλλαγή των συνόρων.

«Ο Βούτσιτς ετοιμάζει μια αναχρονιστική λύση για σήμερα, κατά κάποιο τρόπο γυρίζει στην ‘εθνική αρχή’, δηλαδή, οι τρείς δήμοι στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο να ενταχθούν σε σερβικό έδαφος και η Σερβία θα πρέπει να αποδεχθεί ότι το Πρέσεβο τελικά θα περάσει στην επικράτεια του Κοσσυφοπεδίου», είπε ο Κελμέντι.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, σε ένα διεθνές συνέδριο, ο Έντι Ράμα είχε συνάντηση με την ομόλογό του Άννα Μπέρναμπιτς. Ο Ράμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης σε μια στιγμή πήγε κοντά στη Σερβίδα ομόλογό του και την αγκάλιασε, σημειώνει το δημοσίευμα.


(Στοιχεία από albeu.com)
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...