Με πέταξε έξω η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα, τι να κάνω;

Αναδημοσίευση από: news.gr

Η συνετή συμβουλή για να αποφύγετε καθυστερήσεις και ταλαιπωρία

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα www.koinonikomerisma.gr αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα και ενίοτε για μικρά διαστήματα το σύστημα «πέφτει» λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας. Η δημοφιλία της σχετικής ιστοσελίδας καλπάζει και ήδη από χθες ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο επισκεπτών.

Η συνετή συμβουλή για να αποφύγετε καθυστερήσεις και ταλαιπωρία είναι να εισέρχεστε στο σύστημα για τη συμπλήρωση της αίτησης είτε νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα.

Αν θέλετε να υποβάλετε ερωτήσεις ή αντιμετωπίζετε προβλήματα στη συμπλήρωση της αίτησης υπάρχει σχετικό e-mail επικοινωνίας.

Το email είναι: info@koinonikomerisma.gr.

Οι ερωτήσεις θα ομαδοποιούνται και οι απαντήσεις θα προστίθενται στη σελίδα των Συχνών Ερωτήσεων.
Πότε πληρώνεται το κοινωνικό μέρισμα

Εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα έχουν γίνει έως σήμερα με τη διαδικασία να προκαλεί ανησυχία σε όσους διαπιστώνουν κάποια λάθη στα στοιχεία του συστήματος.

Καταρχήν πρέπει να σημειωθεί ότι στις 20 με 21 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων με τα χρήματα που τους αναλογούν.

Για τα λάθη που αφορούν στον ΑΜΚΑ, ή για διορθώσεις που αφορούν στα έτη ασφάλισης, αφορούν στην καταχώρηση λάθος στοιχείων στον ΕΦΚΑ, ενώ για τα λάθη που τυχόν προκύψουν από τις φορολογικές δηλώσεις δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι δικαιούχοι κατά την υποβολή της αίτησης.

Αν κάποιος κάνει λάθος στην αίτησή του μπορεί να την ακυρώσει και να υποβάλει νέα αίτηση.

Από χθες προστέθηκε και σχετικό κουμπί στην πλατφόρμα για την προσθήκη του νέου τέκνου που γεννήθηκε μέσα στο 2017.

Σχετικά με τους συνταξιούχους άνω των 70 ετών, παρόλο που δεν υποχρεούνται σε υποβολή αίτησης εντούτοις μπορούν —αν το επιθυμούν— να κάνουν την αίτηση και στη συνέχεια θα πάρουν τα χρήματα όχι με τη σύνταξή τους, αλλά όπως και οι λοιποί δικαιούχοι.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...