Η Ρωσία προειδοποιεί για πυρηνικό σενάριο αποκάλυψης στην Κορεατική Χερσόνησο

IGORN - pixabay
Freepen.gr - Ενώ η ένταση μεταξύ της Βόρειας και της Νότιας Κορέας φαίνεται να εκτοξεύεται και πάλι, ένας ανώτερος Ρώσος αξιωματούχος προειδοποίησε για ένα "αποκαλυπτικό σενάριο" που αναπτύσσεται στην κορεατική χερσόνησο.

Ο Ρώσος Υφυπουργός Εξωτερικών Ιγκόρ Μοργκούλοφ δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο κόσμος δεν μπορεί να αγνοήσει την κρίση γύρω από τη Βόρεια Κορέα και τους φόβους για την ύποπτη ανάπτυξη πυρηνικών πυραύλων της χώρας, αλλά ότι ελπίζει να βρεθεί μια ειρηνική λύση.

"Υπάρχει ένα σενάριο αποκαλυπτικής εξέλιξης της κατάστασης στην Κορεατική Χερσόνησο και δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια", ανέφερε ο Μοργκούλοφ στην έναρξη της όγδοης ετήσιας Ασιατικής Διάσκεψης του Forum συζητήσεων Valdai στη Σεούλ, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

«Ελπίζω ότι η κοινή λογική, ο πραγματισμός και ένα ένστικτο αυτοσυντήρησης θα επικρατήσουν μεταξύ των εταίρων μας για να αποκλείσουν ένα τέτοιο αρνητικό σενάριο», δήλωσε ο ρωσικός διπλωμάτης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail