Τελικά άλλαξες τον κόσμο Δημήτρη Κουφοντίνα;

Του Στρατή Μαζίδη

Βγήκε λοιπόν έξω ο Δημήτρης Κουφοντίνας να απολαύσει τη διήμερη άδειά του. Πήγε και στην ταβέρνα, όπου οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε εδώ και χρόνια να επισκεφθούμε.

Έξω από τις φυλακές τον υποδέχθηκαν σαν ήρωα, αν και στην ουσία αποτελεί κι αυτός ένα ακόμη θύμα των ΜΜΕ που όσο εύκολα τον σήκωσαν, το ίδιο απλά θα τον αφήσουν να πέσει μέχρι την επόμενη πιθανή έξοδό του.

Αυτοί όμως που τρέχουν να φωτογραφίσουν το κάθε του βήμα, ας του κάνουν και μια ερώτηση αν τελικά η "επανάσταση" κι ο "ένοπλος αγώνας" πέτυχαν τον στόχο. Αν η δράση μιας οργάνωσης, την οποία όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες απορρίπτουμε, που ουδέποτε στράφηκε έστω λεκτικά κατά όσων πραγματικά κατέστρεψαν την Ελλάδα. Αντίθετα οι δολοφονίες της έρχονταν πολλές φορές σε ιδιαίτερες χρονικές στιγμές πολιτικής έντασης.

Η σημερινή Ελλάδα είναι καλύτερη από εκείνη που "μεσουράνησε" ο Δημήτρης Κουφοντίνας όταν εκτελούσε ανυποψίαστους ανθρώπους;

Ας τον ρωτήσει κάποιος, Τελικά άλλαξες τον κόσμο Δημήτρη Κουφοντίνα;


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail