Και οι Νεοδημοκράτες έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχει πρόβλημα

Του Στρατή Μαζίδη

Δε γνωρίζω αν οι δημοσκοπήσεις δημιουργούν κλίμα ή όχι, το θέμα όμως είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας ισοπεδώνει την ελληνική κοινωνία και δεν τρέχει κάστανο. Οι κυβερνώντες ομολογούν το λιώσιμο της μεσαίας τάξης και η Νέα Δημοκρατία πέρα βρέχει.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πληρώνουν επίτηδες περισσότερες εισφορές και η Νέα Δημοκρατία πέρα βρέχει.

Οι κατασχέσεις γίνονται με ρυθμό αυτόματου όπλου και η Νέα Δημοκρατία πέρα βρέχει.

Αντί ο χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών να ακολουθεί τις εξελίξεις, είναι αυτός που τις δημιουργεί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιμένει στωικά να σαπίσει πολιτικά ο Αλέξης Τσίπρας; Μπορεί αλλά ενδιαμέσα σαπίζουμε μερικά εκατομμύρια στην κυριολεξία.

Κάτι δεν πάει καλά με το κόμμα αυτό και οι Νεοδημοκράτες έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται. Πολύ φοβάμαι πως δε διαθέτουν ούτε σχέδιο διότι αν ίσχυε κάτι τέτοιο, όλο και κάτι θα είχαμε πάρει μυρωδιά.

Κακά τα ψέματα. Αν η Νέα Δημοκρατία είχε φρέσκο αέρα, ήθελε, μπορούσε, τότε αυτό θα αντανακλούσε στην κοινωνία καθημερινά.

Η Νέα Δημοκρατία πέθανε το 2009. Έκτοτε δεν έχει αλλάξει τίποτε. Η Νέα Δημοκρατία κατά μια ερμηνεία έφερε τον Τσίπρα στην κυβέρνηση κι αυτό δεν είναι να το λένε ούτε του παπά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail