Ρώσος προσπαθεί να αποκτήσει τα ποντίκια του Ποπάι με χημικά και μετατρέπεται σε τέρας

Freepen.gr - Ένας Ρώσος καυχιέται για τα ποντίκια του που μοιάζουν με του Ποπάι με τη μόνη διαφορά πως δεν καταναλώνει άφθονο σπανάκι, αλλά έχει κάνει στο εαυτό του ενέσεις με επικίνδυνες χημικές ουσίες σύμφωνα με τη dailymail.co.uk.

Ο Kirill Tereshin, 21 ετών, από την πόλη Πιατιγκόρσκ στην περιοχή Σταυρολόλ Κράι της νοτιοδυτικής Ρωσίας, μοιράζεται εικόνες τηn περίεργη μορφή του σώματος στα κοινωνικά μέσα.


Οι δικέφαλοι του δεν είναι αποτέλεσμα των ωρών στο γυμναστήριο και των πρωτεϊνών, αλλά της έγχυσης μιας επικίνδυνης χημικής ουσίας γνωστής ως συνθόλη, στα χέρια του. Η ουσία, η οποία δεν είναι παράνομη και διατίθεται σε πολλές μορφές αποτελείται από 85 τοις εκατό πετρέλαιο, 7,5 τοις εκατό λιδοκαΐνη και 7,5 τοις εκατό αλκοόλ.

Ο Tereshin γυμνάζεται παράλληλα σκληρά αλλά λέει ότι θέλει να σπάσει τα ρεκόρ στο bodybuilding με τα ποντίκια του.

Ο Tereshin άρχισε να κάνει τις ενέσεις μετά την απόλυσή του από τον στρατό αυτό το καλοκαίρι, κι αύξησε το μέγεθος των δικέφαλων σε δέκα ίντσες σε μόλις δέκα ημέρες.

Η συνθόλη εγχέεται στους μύες για να αλλάξει το σχήμα τους και χρησιμοποιείται μερικές φορές από τους bodybuilders πριν από έναν διαγωνισμό για την ενίσχυση των μυών τους.

Οι γιατροί όμως προειδοποιούν ότι μπορεί να προκαλέσει πνευμονικές εμβολές, νευρική βλάβη, λοιμώξεις, σκληρώσεις, εγκεφαλικά επεισόδια και πληγές με κύστες ή έλκη στο μυ.


 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail