Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Που θα χτυπήσει το νέο κύμα κακοκαιρίας

Oimheidi - pixabay
Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ:

- Την Κυριακή το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Τη νύχτα πιθανόν στη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Πελοπόννησο (κυρίως τη βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.

- Τη Δευτέρα το πρωί στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη δυτική Μακεδονία. Μέχρι το απόγευμα την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο και πιθανόν πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Μέχρι το βράδυ την ανατολική Μακεδονία, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Μέχρι τη νύχτα τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

- Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά – η ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μέτρα) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail