Χαστούκι στην κυβέρνηση για το κοινωνικό μέρισμα από τον στραγγαλισμό των συνεπών φορολογουμένων

Nikasucha - pixabay
Freepen.gr - Χαστούκι στην κυβέρνηση από την αφαιμαζόμενη ελληνική κοινωνία αποκαλύπτει η νέα δημοσκόπηση του ΠΑ.ΜΑΚ. για λογαριασμό του ΣΚΑΙ και το κατ'ευφημισμό κοινωνικό μέρισμα.

Οι πολίτες δεν επικροτούν τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος από την κυβέρνηση, καθώς το 85% το αποδίδει στην υπερφορολόγηση, ενώ μόλις το 5,5% κι όχι σε υπεραπόδοση της οικονομίας.

Αντιθέτως ένα ποσοστό κοντά στο 70% εκτιμά πως το μέρισμα θα έπρεπε να αξιοποιηθεί για οριζόντια μείωση της φορολογίας, ενώ μόλις το 22,5% προκρίνει τη διοχέτευση των χρημάτων στα πιο ευάλωτα νοικοκυριά.

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφού η  ΝΔ συγκεντρώνει 30,5%, έναντι 18,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί η ΔΗ.ΣΥ με  8,5%,  ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 7%.

Τελευταία κοινοβουλευτική δύναμη είναι δημοσκοπικά το ΚΚΕ, με 6,5%. Κανένα άλλο κόμμα δεν ξεπερνά το όριο του 3% που απαιτείται για είσοδο στη Βουλή

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail