Το πιο αποτρόπαιο πρόσωπό τους το φυλάξαν για το τέλος - Είχαν πυρπολήσει ζωντανό αιχμάλωτο Σύριο πιλότο

Freepen.gr - Η κατάρρευση του Ισλαμικού Κράτους φέρνει στην επιφάνεια και το πλέον αποτρόπαιο, απάνθρωπο πρόσωπο αυτής της οργάνωσης η οποία δημιουργήθηκε για ειδικό σκοπό και πλέον εξαφανίζεται.

Η Daesh δημοσίευσε ένα βίντεο 49 λεπτών την Πέμπτη, το οποίο περιελάμβανε αιχμάλωτους στρατιώτες και εκτελέσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών.

Στο βίντεο, η Daesh παρουσίασε την εκτέλεση ενός πιλότου συριακού μαχητικού που καταγράφηκε στην ανατολική περιοχή του Qalamoun τον Απρίλιο του 2016.

Ο πιλότος, ο «Azzam» Eid της Salamiyah, ήταν αλυσοδεμένος στο λαιμό από την τρομοκρατική ομάδα πριν τον κάψουν ζωντανό με τρόπο παρόμοιο με την εκτέλεση του Ιορδανού πιλότου το 2015.

Στο τέλος αυτού του μακρού βίντεο, η οργάνωση δηλώνει τη...νίκη επί των εχθρών της, παρά το γεγονός ότι έχασε πια σχεδόν όλο το έδαφος που κάποτε κατείχε στη Συρία και στο Ιράκ.

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ακόμη μια φορά, εκτός των φρικιαστικών εκτελέσεων που έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια, την εμπορία οργάνων με πολλές χιλιάδες θύματα σε Συρία και Ιράκ από στελέχη της οργάνωσης με έδρα τη Μοσούλη (πριν απελευθερωθεί από τον ιρακινό στρατό).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail