Πρωθυπουργός Κοσσυφοπεδίου: Θα καταργήσουμε τον έλεγχο στα σύνορα με Αλβανία

Αναδημοσίευση από: echedoros-a.gr

Στις 27-28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των κυβερνήσεων Κοσσυφοπεδίου και Αλβανίας, όπου θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις που θα διευκολύνουν τη ζωή των πολιτών, αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα

Παραμονές της συνάντησης ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου, Χαραντινάι, αποκάλυψε μερικές από τις συμφωνίες που αναμένεται να συζητηθούν για τη διευκόλυνση των πολιτών.

«Κύριος σκοπός είναι μην υπάρχει έλεγχος στα σημεία διέλευσης των συνόρων μεταξύ του Κοσσυφοπεδίου και της Αλβανίας. Στα κράτη της ΕΕ χρησιμοποιείται ένα σύστημα παρακολούθησης, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει κάποιο όχημα, υπάρχουν διευκολύνσεις μέσω της τεχνολογίας.

»΄Εχουμε αρχίσει να δουλεύουμε για το θέμα αυτό και έχω ζητήσει από τα υπουργεία να προχωρήσουν στην επίλυσή του. Έχουμε ορισμένες προτάσεις που θα ειπωθούν στη συνάντηση της 27ης Νοεμβρίου.

Βρισκόμαστε στη διαδικασία να δούμε πως γίνεται η ενοποίηση των αγαθών», δήλωσε ο Χαραντινάι στο «Κλαν Κοσόβα».

(Στοιχεία από shqiptarja.com)
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...