Η μεγάλη απόδειξη ότι ο Τσίπρας διαλύει συνειδητά τη μεσαία τάξη

Του Στρατή Μαζίδη

1,4 δις ευρώ διανέμει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ως κοινωνικό μέρισμα. Φυσικά δεν πρόκειται για χρήματα τα οποία προέκυψαν από συνετή διαχείριση, ούτε από τις "πετυχημένες" αποκρατικοποιήσεις ή τα πετρέλαια του Αιγαίου αλλά από τα χρήματα που η κυβέρνησή του βουτά από τους συνεπείς φορολογούμενους και τα φέσια που έχει φορέσει.

Διότι έστω και έτσι, με ένα φτιαχνό λογιστικό πλεόνασμα, θα μπορούσε πολύ απλά να πει, δε θα πληρώσει του χρόνου κανείς επαγγελματίας το τέλος επιτηδεύματος και θα προχωρήσουμε σε έκπτωση 35-40% στον ΕΝΦΙΑ.

Αυτό θα έδειχνε κάτι. Αυτό όμως που έχει αποφασιστεί, δείχνει κάτι άλλο. Ο Αλέξης Τσίπρας τους θέλει όλους φτωχούς. Σου παίρνει το διαμέρισμα για να σου δώσει μέρισμα. Επιθυμεί τους πάντες εξαθλιωμένους να τον περιμένουν σαν άλλο Κιμ Γιονγκ Ουν για να τον αγκαλιάζουν και να στρώσουν με βάγια το δρόμο του επειδή μοιράζει λίγα εκατοστάρικα.

Ο Αλέξης Τσίπρας διαλύει συνειδητά τη μεσαία τάξη στην οικονομία, στις ηθικές αξίες, σε όλα. Αυτό πριν, πέρα και πάνω από όλα δε συμφέρει τους φτωχότερους τους οποίους τάχα υπερασπίζεται, διότι πολύ απλά τους καταδικάζει σε αιώνια φτώχεια. Αν όλοι βυθιστούν, κανείς δε θα απομείνει στην επιφάνεια ώστε να σώσει και τους άλλους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail