Η λεγόμενη "κατάρα του Ασαντ" ξαναχτύπησε - Ο οφθαλμίατρος από το Λονδίνο τους έβγαλε τα μάτια

Στρατής Μαζίδης

Η κατάρα του Μπασάρ αλ Ασαντ είναι εδώ και ξαναχτύπησε. Ο Σύριος Πρόεδρος που "must go" όχι μόνο δεν έφυγε αλλά βλέπει κάθε λίγο κάθε έναν από όσους τον έβαλαν στο στόχαστρο να περνούν το κατώφλι της ιστορίας ενώ ο ίδιος ενδυναμώνει τη θέση του όλο και περισσότερο.

Από την άνοιξη του 2011 μέχρι σήμερα ο οφθαλμίατρος με σπουδές στο Λονδίνο Ασαντ έχει θάψει στην κυριολεξία όλους τους εχθρούς του που αναφώνησαν σε κάποια στιγμή το "Assad must go".

Ο Μοχάμεντ Μόρσι της Αιγύπτου μπήκε στη φυλακή ενώ με τον Αλ Σίσι στο τιμόνι της χώρας, οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Ο Νικολά Σαρκόζι, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας και ο διάδοχός του, Φρανσουά Ολάντ.

Ο τ. πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα και οι ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον και Τζον Κέρι.

Ο τ. πρωθυπουργός της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου πέρασε επίσης στο περιθώριο.

Παρελθόν και ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον.

Τώρα στη σειρά προσετέθησαν μερικοί πρίγκηπες και σεήχηδες από τη Σαουδική Αραβία που άλλοι συνελήφθησαν και άλλος έπεσε με το ελικόπτερο, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στον πόλεμο κατά της Συρίας.

Έχω την αίσθηση ότι στο μέλλον θα δούμε σε αυτό το όμορφο κολάζ και το πρόσωπο του Ταγίπ Ερντογάν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail