"Τούρκος" έγινε ο Ερντογάν με το ΝΑΤΟ - Απέσυρε στρατιώτες από άσκηση στη Νορβηγία

Freepen.gr - Η Τουρκία απέσυρε τα στρατεύματά της από στρατιωτικό γυμνάσιο του ΝΑΤΟ μετά την εμφάνιση ενός "πίνακα εχθρών" για το σενάριο της άσκησης, συμπεριλαμβανομένου του ιδρυτή της χώρας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και του σημερινού Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ο Ερντογάν όπως μεταδίδει η hurriyetdailynews.com.

"Υπήρξε ένα περιστατικό στη Νορβηγία. Έφεραν κάτι σαν «πίνακα εχθρών» και περιελάμβανε το όνομά μου και το όνομα του [Μουσταφά Κεμάλ] Ατατούρκ », δήλωσε ο Ερντογάν στις 17 Νοεμβρίου στη συνάντησή του με τους περιφερειακούς αρμοδίους του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) στην Άγκυρα.

«Όταν το ακούσαμε, ο αρχηγός του γενικού επιτελείου και ο υπουργός της ΕΕ βρισκόντουσαν στον Καναδά. Ήταν ένα στρατιωτικό γυμνάσιο του ΝΑΤΟ, είχαμε 40 στρατιώτες εκεί. Αποφασίσαμε να αποσύρουμε αυτά τα στρατεύματα και ξεκίσαμε την απαραίτητη διαδικασία. Είπαμε: Αποσύρετε τα στρατεύματα, ακόμη και αν τα ονόματα αυτά αφαιρεθούν από τη λίστα. Τέτοια πράγματα έχουν συμβεί από καιρό σε καιρό σε διαφορετικά μέρη. Δυστυχώς, έχουμε και αυτούς τους ανθρώπους μεταξύ μας», πρόσθεσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail