Άγγελος Συρίγος: Αν δεν υπήρχαν τα Σκόπια, θα έπρεπε να τα είχαμε εφεύρει. Θα είχαμε μεγάλη Αλβανία και Βουλγαρία

mkoziol - pixabay
Ο καθηγητής στο Πάντειο, Άγγελος Συρίγος, αναφερόμενος στην επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα , εξήγησε γιατί είναι θεμιτή αλλά και ποια τα κλειδιά της στο πλαίσιο των ελληνοτουρκικών συνομιλιών. Όπως είπε, όποια κι αν είναι η θέση του Τούρκου Προέδρου στη διεθνή σκακιέρα, για εμάς είναι χρήσιμο οι συνομιλίες μαζί του για να γνωρίζουμε αδιαμεσολάβητα τις απόψεις της Τουρκικής πλευράς.

Αν ο Ερντογάν, επισκεφθεί την Θράκη με τις γνωστές αλυτρωτικές κορώνες, τότε θα πρέπει να είναι σαφές , σημείωσε ο κ. Συρίγος, ότι την άδεια θα την έχει δώσει η ελληνική κυβέρνηση, που έχει και την πλήρη εικόνα για το κλίμα και τις προθέσεις του Τούρκου Προέδρου.

Επίσης σημειώνονται οι εξελίξεις στο Σκοπιανό με το γνωστό καθηγητή να σημειώνει ότι: αν δεν υπήρχαν τα Σκόπια, θα έπρεπε να τα είχαμε εφεύρει. Θα είχαμε μεγάλη Αλβανία και Βουλγαρία

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...