Η παρωδία του...Νοεμρίου

ColiN00B - pixabay
 
Ούτε μια αίτηση χωρίς λάθος δεν μπορεί να φτιάξει η πασοκαρία. ΝΟΕΜΡΙΟΥ γράφει. Τόσες σοφές κεφαλές, τόσοι αναμορφωτές της χώρας, τόσοι επίδοξοι πρωθυπουργοί - κανένας δεν το είδε. Ούτε καν ο Πόντας! 
 
Κάποιος που να ξέρει στοιχειωδώς Ελληνικά και να είναι στοιχειωδώς παρατηρητικός, ρε φίλε, για να το ελέγξει πριν τυπωθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα, υπάρχει; Πώς θα κυβερνήσουν αυτοί, πώς θα γράψουν νόμους; Όπως μέχρι τώρα: στο πόδι και με τα ποδάρια. 
 
Υπάρχει ακόμα και ένα "πασοκικό" σημείο στίξης: κόμμα - άνω τελεία (πταίσμα θα μου πεις...). Επίσης, δεν λέμε "στην ψηφοφορία στην εκλογή" αλλά "στην ψηφοφορία για την εκλογή". Ή σκέτο "για συμμετοχή στην εκλογή". 
 
Και έπρεπε, επιπλέον, να αποδεχθείς ως ψηφοφόρος, τις αρχές "από παλιά": διορισμούς, μίζες, "Τσοβόλα δώστα όλα", "δεν υπάρχουν θεσμοί υπάρχει ο λαός" κ.λπ. 

Διαδικασία παρωδία, Ελληνικά παρωδία, αποτέλεσμα παρωδία, χώρα παρωδία.
 
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail