Τσετσένος ισλαμιστής μεταμφιέστηκε σε Ρώσο στρατιώτη και ανατινάχθηκε σε στρατιωτικό αεροδρόμιο

Freepen.gr - Μια έκρηξη συγκλόνισε σήμερα το πρωί την αεροπορική βάση του Deir Ezzor όπου οι πρώτες αναφορές δείχνουν ότι ήταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας του ISIS που κατάφερε να εισχωρήσει στην αεροπορική βάση και να πυροδοτήσει την εκρηκτική ζώνη.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές από τη βάση, η έκρηξη ίσως οφειλόταν σε επίθεση με drone του ISIS από την Huyejet Kataa.

Ωστόσο πληροφορίες από την οικογένεια ενός από τους μάρτυρες ανέφεραν στην ιστοσελίδα Muraselon ότι: "ένας Τσετσένος βομβιστής αυτοκτονίας του ISIS που μιλούσε ρωσικά, ισχυρίστηκε ότι είναι ρώσος στρατιώτης, εισήλθε στο στρατιωτικό αεροδρόμοιο του Deir Ezzor Airbase κι όταν οι στρατιώτες του Συριακού Στρατού προσπάθησαν να ελέγξουν ο ίδιος ανατινάχθηκε.

Άλλα ΜΜΕ κάνουν λόγο και για προσπάθεια να περάσει ένα παγιδευμένο όχημα.

Μέχρι στιγμής υπάρχει ένα νεκρός στρατιώτης και δύο τραυματίες ενώ δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση. Στη βάση βρίσκονται και άνδρες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail