Μετά την "Black Friday" των αγορών έρχεται η "Black Wednesday" των πλειστηριασμών

Αναδημοσίευση από: hassapis-peter.blogspot.gr

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

40% πάνω ο τζίρος την "Black Friday", σύμφωνα με το τελικό ταμείο που έγινε. Πιθανολογώ ότι επιχειρηματίες και κυβέρνηση θα πρέπει να κρατάνε τις κοιλιές τους από τα γέλια με τον εύκολο χειρισμό της μάζας.

Τελικά, το σύστημα έχει τη δυνατότητα να κάνει τον κόσμο να βγάλει, αύριο το πρωί, όλα τα χρήματα από τα στρώματα και να τα πάει στις τράπεζες. Ακούγεται τρελό; Κι όμως είναι μια εύκολη υπόθεση για το σύστημα. Γιατί δεν το κάνει; Ίσως γιατί θέλει να τραβάει τα χρήματα σιγά σιγά για να συντηρεί την κρίση, με πρωτογενή πλεονάσματα και αφού πρώτα μας αποψιλώσει από την ακίνητη περιουσία που είναι η δύναμη του λαού.

Στο δρόμο της προσπάθειας για την ανταπόκριση στις συνεχώς αυξανόμενες φορολογικές και λοιπές επιβαρύνσεις, κάποιοι αδυνατούν και εγκαταλείπουν, παρακαλώντας πλέον τον Θεό να μην χάσουν τα σπίτια τους. Κάποιοι άλλοι αντέχουν ακόμα και συνεχίζουν, νομίζοντας ότι τελικά θα γλιτώσουν, μέχρι φυσικά τελικής πτώσεως και γι' αυτούς.

Από σήμερα όμως, 29 Νοεμβρίου 2017, για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, θα έχουμε συνεχώς "Black Wednesday" πλειστηριασμών.

Υπομονή, μέχρι το 2060, που θα πρέπει να έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα, δεν ξέρω πόσοι ακόμα θα έχουν απομείνει να εξακολουθούν να σηκώνουν όλο το φορτίο.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...