Η εντυπωσιακή εξέλιξη του πολέμου στη Συρία τον τελευταίο χρόνο μέσα σε 23 δευτερόλεπτα

Freepen.gr - Ένα βίντεο μόλις 23 δευτερολέπτων καταγράφει την εντυπωσιακή πρόοδο του συριακού στρατού και των συμμάχων του τον τελευταίο χρόνο.

Το βίντεο απεικονίζει την εξέλιξη του πεδίου της μάχης και τη διαμόρφωση του ελέγχου των περιοχών από τις 21 Νοεμβρίου του 2016 από την απελευθέρωση του ανατολικού τμήματος του Χαλεπίου και την προώθηση στα ανατολικά της επαρχίας έως τη δεύτερη απώλεια της Παλμύρα στα τέλη της ίδιας χρονιάς.

Στη συνέχεια ξεκινά η μεγάλη αντεπίθεση που κοκκίνησε όλον το χάρτη καθώς ο συριακός στρατός απελευθέρωνε εκατοστό προς εκατοστό την πατρίδα του έως το σπάσιμο της πολιορκίας του Ντέιρ Εζόρ και την προώθηση ανατολικά του Ευφράτη.

Την ίδια στιγμή που οι Κούρδοι κέρδιζαν περιοχές εν πολλοίς άλλοτε αμαχητί και άλλοτε γιατί οι κατά τόπους δυνάμεις του ISIS απλά άλλαζαν στολή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail