Εντός του 2019 η «άφιξη» της 1ΗΣ Συστοιχίας των S-400 σύμφωνα με τον ΥΠΑΜ της Τουρκίας - Αλλά ουδείς τον πιστεύει! (Ανάλυση)

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Εντός του 2019 η άφιξη της 1ΗΣ Συστοιχίας Ρωσικών Α/Α S-400 στο έδαφος της Τουρκίας ,δηλώνει ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας αλλά ουδείς τον πιστεύει και εξηγούμαστε !

Πρώτον :H Ρωσική Εταιρεία έχει ήδη παραγγελίες να εκτελέσει και να παραδώσει αφού τρέχουν 6 Παραγγελίες για Εξαγωγή του Α/Α Ρωσικού Συστήματος και κάτι τέτοιο καθιστά αδύνατη την Παραγγελία της Τουρκίας αφού τρέχουν ποινικές ρήτρες !

Δεύτερον : Το χρονικό διάστημα δεν είναι Ικανό για το Τούρκικο Προσωπικό ώστε να εκπαιδευτεί στο Σύστημα που εκτός του Χειρισμού περιλαμβάνει και Συντήρηση και Επισκευή του Αντιαεροπορικού Συστήματος !

Τρίτον : Δεν υπάρχει Στρατιωτικό Προσωπικό ικανό να κατανοήσει τον χειρισμό ούτε κάν σε απλό στήσιμο της Α/Α και λόγω μην γνώσσης της Γλώσσας και των Στρατιωτικών Ορολογιών,αφού η Τουρκία ώς Ιδρυτικό Μέλος του ΝΑΤΟ όλα είναι στα Αγγλικά ότι αφορούν τα Οπλικά Συστήματα !

Τέταρτον και σοβαρότερο : Δεν Υπάρχουν Τούρκοι Αξιωματικοί Ικανοί εκπαιδευμένοι στην Αεράμυνα και σε Μακράς Εμβέλειας Συστήματα Α/Α ,ούτε οι κατάλληλοι Τακτικοί Αξιωματικοί για «TCO»
Αν και η ανακοίνωση της Τουρκίας είναι καθαρά για προπαγανδιστικούς λόγους ,είναι πολύ πιθανόν να χρησιμοποιηθεί και ωμό εκβιασμό προς το ΝΑΤΟ κάτι που οι Τούρκοι το σχεδιάζουν και δεν ήταν τυχαία η αναφορά του Ερντογάν για ξήλωμα του RADAR του ΝΑΤΟ…Ούτε το άνοιγμα των Ουρανών στα Ρωσικά Βομβαρδιστικά !

Μια σωστή ανάγνωση των Δηλώσεων του Τούρκου ΥΠΑΜ δείχνει την Παραγγελιά των Τούρκων για δύο Συστοιχίες και όχι για τις αρχικά 4 που μας σέρβιραν οι Οθωμανοί …Περίεργα και ανατολίτικα Παζάρια !

Να επισημάνουμε οτι για τεθεί σε πλήρη Τακτική & Επιχειρησιακή εφαρμογή ένα τέτοιο σύστημα οι Τούρκοι πρέπει να φάνε πολλά Καρβέλια ακόμη και δεν αστειευόμαστε !
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...