Εντός του 2018 τα δύο τούρκικα F-35 που θα προσγειωθούν στη βάση Malatya Erhaç! (Χάρτης)

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία θα αρχίσει να καλωσορίζει το νέο τύπο του Μαχητικού αεροσκάφους F-35, ακριβώς 30 χρόνια μετά την άφιξη του μαχητικό αεροσκάφος F-16, το οποίο άρχισε να μπαίνει σε Πτητική Υπηρεσία απο το 1988.

Τα δύο πρώτα Μαχητικά F-35 της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας θα παραδοθούν εντός του 2018. Η πρώτη αεροπορική βάση για τη χρήση του F-35 είναι η 7η σειρά στην Αεροπορική Βάσης στο Malatya Erhaç.
Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες στη Βάση για την εγκατάσταση των Μαχητικών που θα τεθούν σε Υπηρεσία εντός του 2018.
Η Αεροπορική βάση του Erhaç θα είναι έτοιμη για να συντηρήσει τις απαιτήσεις των F-35s τα επόμενα δύο χρόνια. Για τα F-35s, προγραμματίζεται η συντήρηση, η προσομοίωση και άλλες εγκαταστάσεις να αναμένεται να κοστίζουν περί τα 100 εκατομμύρια δολάρια!

Τα δυο πρώτα F-35s θα εγκατασταθούν στην 172η Μοίρα της Τουρκική Πολεμικής Αεροπορίας…
Η 172η Μοίρα έκλεισε προσωρινά το 2011 με τη Απόσυρση των Αεροσκαφών F-4Es. Οι Χειριστές που θα ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους στα Μαχητικά F-35s θα φθάσουν στη συνέχεια τα αεροπλάνα στις Μοίρες 111, 112 και 171.

Οι Μοίρες θα έχουν στην δύναμη τους τουλάχιστον απο ένα F-35ς …Κατά την διάρκεια αυτή τα Αεροσκάφη F-4E 2020 θα αποσυρθούν σταδιακά!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...