Κεχαγιόγλου: Η 19χρονη δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει - Βρίσκεται σε άλλο κόσμο

Freepen.gr - «Ο ισχυρισμός της είναι πως είναι αθώα, δεν ήξερε για την ποσότητα των ναρκωτικών που μετέφερα», είπε η 19χρονη στον Γενικό Πρόξενο, όπως ανέφερε ο Σάκης Κεχαγιόγλου στη Ρίτσα Μπιζόγλη στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Κάθε στιγμή που περνά πείθομαι ότι έπεσε θύμα επιτηδείων» σημειώνει ο γνωστός νομικός.

«Φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην Αντίς Αμπέμπα στην Αιθιοπία παρελήφθη το σακίδιο που περιείχε επιμελώς κρυμμένη την ποσότητα των 2,5 κιλών της κοκαΐνης» δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να πάρει θέση εάν δεν έχει μπροστά του όλη τη δικογραφία.

«Ο κ. πρόξενος, και αυτό είναι το λυπηρό γεγονός, μου είπε ότι αισθάνθηκε ότι είναι σε άλλο κόσμο, θεωρεί ότι η σύλληψή της είναι παροδική περιπέτεια, ότι μετά από κάποιους μήνες η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει και θα γυρίσει στο σπίτι της». Ωστόσο το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει, είναι αρκετά αυστηρό.

Οι δύο διαφορετικοί δρόμοι για τη 19χρονη αν δηλώσει ένοχη ή αθώα. Τα υπόλοιπα στο ενδιαφέρον βίντεο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail