Συνελήφθη 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη $ 300.000 - Την έκαναν "πασαρέλα" με κουκούλα στο αεροδρόμιο

Freepen.gr - Τη Δευτέρα, ένα 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, με ένα πακέτο κοκαΐνης 2,6 κιλών αξίας 2,4 εκατομμυρίων HK (307.000 δολαρίων) κρυμμένο σε ένα ειδικό χώρο στο σακίδιο της. 

Η νεαρή γυναίκα έφτασε σε μια πτήση από την Αιθιοπία και επιλέχθηκε για μια τακτική επιθεώρηση αναφέρει το shanghaiist.com.
cocaine_model8.jpg
Το South China Morning Post σημειώνει ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες συλλήψεις γυναικών που εμπλέκονται στην παράνομη διακίνηση κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ. Από την περασμένη Τρίτη, τέσσερις γυναίκες έχουν συλληφθεί από τελωνειακούς υπαλλήλους για τη μεταφορά ναρκωτικών ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι υποθέσεις αυτές συνδέονται μεταξύ τους.



Δύο από τις άλλες γυναίκες έφτασαν στο Χονγκ Κονγκ με πτήσεις από την Τανζανία μέσω Αιθιοπίας. Ενώ μια άλλη 52χρονη γυναίκα που μετέφερε 2,5 κιλά κοκαΐνης σε 180 προφυλακτικά που κρύβονταν στο σώμα της κι ήρθε στην πόλη σε πτήση από το Περού μέσω των Κάτω Χωρών.
cocaine_model9.jpg
Είτε έτσι είτε αλλιώς φαίνεται πως η μεταφορά της κοκαΐνης μέσω γυναικών στο Χονγκ Κονγκ δεν  είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος λαθρεμπορίου ναρκωτικών. Νωρίτερα αυτό το έτος, οι λαθρέμποροι ήταν πολύ πιο δημιουργικοί, προσπαθώντας να περάσουν την κοκαΐνη στην Κίνα, κρύβοντας το ναρκωτικό ακόμη και μέσα σε μια αποστολή κατεψυγμένου σκουμπριού.

φωτογραφίες: hk01.com
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail