Η Κίνα υλοποιεί αυτό που η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει κάνει εδώ πολλά χρόνια (VIDEO)

Αναδημοσίευση από: ithesis.gr

Μαρία Χωριανοπούλου

Η Κίνα κάνει αυτό που η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει κάνει εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Γεμίζει τα βουνά της με ηλιακά panels.

Η χώρα μας, μία χώρα που λούζεται από τον ήλιο σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο, θα μπορούσε να έχει προχωρήσει σε αυτήν την πρωτοβουλία, εξασφαλίζοντας μεγάλο ποσοστό ενεργειακής αυτονομίας και συγχρόνως προστατεύοντας το περιβάλλον. Όλα τα άγονα βουνά μας -και όχι οι καλλιεργήσιμες πεδιάδες μας -θα μπορούσαν να έχουν καλυφθεί με ηλιακά πάνελς.

Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται πολιτικό προσωπικό με όραμα, που να βλέπει μπροστά και να αγωνίζεται για να δώσει στην χώρα προοπτική. Στην Ελλάδα δυστυχώς επικρατεί η φαυλοκρατική κομματοκρατία που το μόνο που επιθυμεί είναι η εκλογή, η διατήρηση στην εξουσία και η προστασία των κεκτημένων της.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...