Όταν Toshiba και Toyota δεν φτιάχνουν μόνο βίντεο και τζιπάκια - Το νέο ιαπωνικό σύστημα πυραύλων επιφανείας-αέρος

Freepen.gr - Οι Ιαπωνικές Ενοπλες Δυνάμεις θα αποκτήσουν περισσότερα πυραυλικά συστήματα εδάφους-αέρος μικρού εύρους, τύπου 11, δήλωσε η πηγή της κυβέρνησης της Ιαπωνίας σύμφωνα με το defence-blog.com.

Ο τύπος 11 είναι ένα σύγχρονο ιαπωνικό σύστημα πυραύλων επιφανείας-αέρος μικρής εμβέλειας που βρίσκεται επί του παρόντος στην υπηρεσία της Force Self-Defense της Ιαπωνίας. Τα συστήματα αεράμυνας αναπτύχθηκαν από την Toshiba ως περαιτέρω βελτίωση του πυραύλου επιφανείας-αέρα τύπου 81.

Ο εκτοξευτής των συστημάτων πυραύλων επιφανείας-αέρος μικρής εμβέλειας εγκαθίστανται πάνω σε ένα τροψοφόρο όχημα 4 × 4 Toyota Mega Cruiser.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Πλήρες μήκος βλήματος - 2,93 μ
Διάμετρος του πυραύλου - 0,16 μ
Βάρος του πυραύλου 103 kg (περίπου)

Ορισμένες πηγές ανέφεραν ότι τα συστήματα πυραύλων επιφανείας-αέρος μικρού εύρους τύπου 11 έχουν μέγιστη εμβέλεια 12 (18) χιλιομέτρων. Ο αναβαθμισμένος πύραυλος χρησιμοποιεί ένα ενεργό σύστημα αναζήτησης ραντάρ με σταδιακή σειρά, με τη δυνατότητα λήψης ενημερώσεων καθοδήγησης μεσαίας πορείας από το σύστημα ελέγχου βολών του οχήματος.

Μια μονάδα αποτελείται από ένα όχημα που φέρει το σύστημα ελέγχου της βολής και δύο οχήματα εκτόξευσης καθώς και μια σειρά οχημάτων υποστήριξης.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail