Τα Sukhoi καθάρισαν σαν στάχυα εκατοντάδες τρομοκράτες στην κοιλάδα του Ευφράτη

Freepen.gr - Οι Ρωσικές Αεροπορικές Δυνάμεις σκότωσαν 304 μέλη του ISIS, συμπεριλαμβανομένων 7 στρατιωτικών διοικητών, στην κοιλάδα του Ευφράτη της Συρίας τις τελευταίες δύο ημέρες, δήλωσε την Τρίτη εκπρόσωπος του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, κ. Igor Konashenkov.

"Τις τελευταίες δύο μέρες, τα αεροσκάφη των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων συνέχισαν τις επιχειρήσεις καταστροφής του Ισλαμικού Κράτους [ISIS] στην ανατολική όχθη του ποταμού Ευφράτη. Οι επιβεβαιωμένοι νεκροί τρομοκράτες είναι 304 και περισσότεροι από 170 τραυματίστηκαν. Επτά διοικητές πεδίου των διαφόρων επιπέδων σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο εκ Καζακστάν Abu Islyam al-Kazaki, ο οποίος συντόνισε τη λειτουργία των δυνάμεων καταστολής του Ισλαμικού Κράτους στην κοιλάδα του Ευφράτη ", δήλωσε ο στρατηγός.

Ο Konashenkov πρόσθεσε ότι καταστράφηκαν επίσης ένα κέντρο εκπαίδευσης του ISIS για ξένα μέλη, 3 θέσεις διοίκησης, 9 σημεία ελέγχου με όπλα, 8 άρματα μάχης, 3 πυροβόλα όπλα, 17 όπλα μεγάλου διαμετρήματος, 4 αποθήκες πυρομαχικών και ομάδα κινητών σκοπευτών.

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές έλαβαν χώρα εν μέσω των συνεχιζόμενων συγκρούσεων μεταξύ κυβερνητικών δυνάμεων και ISIS στην κεντρική Συρία, όπου η τρομοκρατική ομάδα προσπάθησε να διακόψει τον στρατηγικό αυτοκινητόδρομο Palmyra-Deir Ezzor.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail