Ούτε τρόφιμα δεν αφήνουν οι κατοχικές αρχές στην Κύπρο να περάσουν στους εγκλωβισμένους

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Οι κατοχικές αρχές εμπόδισαν τις δυνάμεις του ΟΗΕ να δώσουν τρόφιμα στους Ελληνοκύπριους εγκλωβισμένους. Ακόμα και οι μερικές εκατοντάδες που έμειναν τους τρομάζουν.

Με ανακόινωση της η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο αναφέρει ότι εξανγκάστηκε να δώσει μόνο φάρμακα στους εγκλωβισμένους της Καρπασίας καθώς οι κατοχικές αρχές έβαλαν φόρους και και χρεώσεις στα άλλα ανθρωπιστικά αγαθά. 

Ας συνεχίσουν οι ελλαδικές και κυπριακές να υποχωρούν διαρκώς μέχρι να χαρίσουν τη μοναδική προστασία των Ελληνών της Κύπρου, την Κυπριακή Δημοκρατία και τότε θα έχουμε το μοναδικό φαινόμενο μια συντριπτική πλειοψηφία να καταντάει μειονότητα και να καταλάβουν αυτοί που γεννήθηκαν μετά το 74 τι σημαίνει να είσαι εγκλωβισμένος στη γη σου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail