Θρήνος σε όλη τη Συρία - Νεκρός ο ήρωας του πολέμου, στρατηγός-εξολοθρευτής Issam Zahreddine - Μονόδρομος η νίκη στη μνήμη του

Freepen.gr - Κεραυνός εν αιθρία από την είδηση της απώλειας του στρατηγού θρύλου, Issam Zahreddine σε μάχη στη νήσο Σαρκ στον Ευφράτη ποταμό στο Ντέιρ Εζόρ.

Οι Σύριοι στρατιωτικοί ρεπόρτερς μεταδίδουν την είδηση και δεν το πιστεύουν. Ο Zahreddine άντεξε τρία ολόκληρα χρόνια στην πολιορκία του Ντέιρ Εζόρ, έζησε το σπάσιμο της πολιορκίας, είδε την περιοχή να απελευθερώνεται, πρόλαβε να επισκεφθεί την πατρίδα του, τη Σουέιντα και σκοτώθηκε λίγο πριν την ολοκληρωτική εκδίωξη των τζιχαντιστών του ISIS.

Ο σπουδαίος Δρούζος στρατηγός σκοτώθηκε σε ηλικία 56 ετών όταν το όχημά του χτύπησε σε νάρκη.

Αναμφίβολα πρόκειται μια τεράστια και άδικη απώλεια καθώς ο άνθρωπος αυτός πέθανε με το όπλο στο χέρι όντας πάντα στην πρώτη γραμμή. Η Συρία θρηνεί την απώλεια του μεγάλου στρατηγού και πλέον έχει μόνο μια επιλογή, να νικήσει.













Η άφιξη της σωρού του στη γενέτειρα του, Σουέιντα

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail