Ενεργοποιούνται δρόμοι διαφυγής των μελών του ISIS διαμέσου Ελλάδας

​Το θέμα είναι ποιο σοβαρό απ ότι νομίζομε και απαιτεί την άμεση "σφράγιση" των θαλάσσιων συνόρων μας (Νησιά Αιγαίου – Καστελόριζο – Κύπρο - Κρήτη)

Η εσωτερική αστυνόμευση ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ!

Η επερχόμενη διάλυση – ήττα του Ισλαμικού κράτους συνεπάγεται εγκατάλειψη της Συρίας και του Ιράκ από μέλη του κατά χιλιάδες, τα οποία σε περίπτωση σύλληψή τους, αντιμετωπίζουν θανατικές καταδίκες . Μόνο 10% του συριακού εδάφους παραμένει στα χέρια των τρομοκρατικών οργανώσεων ήτοι το 90% της χώρας απελευθερώθηκε και εκδίωξε τους τρομοκράτες.

Είναι πλέον προφανές ότι μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, σε επίπεδο ένοπλης ισχύος της "έχει ξεφύγει", ενώ η κατάσταση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων επιδεινώνεται καθημερινά λόγω υποχρηματοδότησης.

Τι σημαίνει αυτό;

Η ΤΟΥΡΚΙΑ (για τους γνωστούς λόγους) θα "υιοθετήσει" την στρατηγική διαφυγής των μελών του Ισλαμικού Κράτους, όπερ σημαίνει ότι θα την διευκολύνει.

Σύμφωνα με το Αντιτρομοκρατικό Κέντρο της Κοινότητας των Ανεξάρτητων Κρατών (CEI) οι "διαφυγόντες" θα κατευθυνθούν στα αεροδρόμια της Τουρκίας, Βαλκανίων και Ανατολικής Ευρώπης όσο κι αυτά της Ελβετίας, προκειμένου μεταβούν σε Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία και Ελβετία κυρίως.

Η πλειοψηφία των τρομοκρατών επιστρέφουν πλέον στις χώρες καταγωγής τους ή πάνε σε άλλα κράτη από τους ίδιους δρόμους που δανείστηκαν για να έχουν πρόσβαση στις εμπόλεμες ζώνες.

Οι δρόμοι αυτοί είναι από αυτούς του τρομοκράτες χρησιμοποιημένοι, γνωστοί και ασφαλείς, ήτοι  η μόνη διέξοδος διαφυγής.

Ήδη ,μετά το φθινόπωρο του 2016, παρατηρείται μια μεγάλη μετάβαση των μαχητών της Daesh (ISIS) από Συρία και Ιράκ στο έδαφος του Waziristan (ορεινή περιοχή στα ΒΔ του Pakistan) προκειμένου να δυνηθούν καλύτερα την επιστροφή τους ή την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Είμαστε δυστυχώς στην απαρχή ενός νέου πολέμου με το ισλαμικό αυτό κράτος, το οποία μεταφέρει τον θάνατο πλέον μέσα στις πόλεις του εχθρού.

Οι διακρατικοί σχεδιασμοί μεταξύ των χωρών που είτε διατίθενται ως διάδρομοι διαφυγής, είτε ως χώρες μετάβασης, είναι επιβεβλημένοι περισσότερο από ποτέ.

Ενεργοποιηθείτε!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...