Γης Μαδιάμ στη Μαγιαντίν τα έκαναν οι Ρώσοι - Τα drones αποκάλυψαν, τα Sukhoi εξαφάνισαν

Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις κατέστρεψαν ένα κέντρο διοίκησης της Daesh στην επαρχία του Deir ez-Zor της Συρίας και σκότωσαν 34 τρομοκράτες που εισήλθαν στη χώρα από τις δυτικές περιοχές του Ιράκ, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Τα ρωσικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 182 αεροπορικές επιδρομές εναντίον των θέσεων των τρομοκρατών της Daesh στη Συρία τις τελευταίες 24 ώρες, δήλωσε το υπουργείο σε δήλωσή του την Τρίτη. Συνολικά σκοτώθηκαν 70 τρομοκράτες της Daesh, οι οποίοι αργότερα εντοπίστηκαν ως υπήκοοι των κρατών της ΚΑΚ και της Αλγερίας, στην περιοχή Mayadin, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Igor Konashenkov.

Οι αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν μετά από πτήσης κατασκοπευτικών αεροσκαφών που είχαν ανακαλύψει ένα μεγάλο οχυρό των τρομοκρατών της Daesh στην ανατολική όχθη του ποταμού Ευφράτη κοντά στην πόλη Mayadin σύμφωνα με το almasdarnews. Οι τρομοκράτες είχαν αποθήκη πυροβολικού πυροβολικού και πυροβόλων όπλων, καθώς και ένα διακλαδισμένο δίκτυο υπόγειων σηράγγων στην περιοχή.

"Μια θέση διοίκησης και τρεις ομάδες τρομοκρατών που έφτασαν στην περιοχή από το έδαφος του Ιράκ ως ενίσχυση καταστράφηκαν. Η εξάλειψη των 34 μαχητών, η καταστροφή 5 SUV με όπλα μεγάλου διαμετρήματος, καθώς και 2 οχημάτων με πυρομαχικά έχει επιβεβαιωθεί", δήλωσε ο  Konashenkov σχολιάζοντας τις αεροπορικές επιδρομές κοντά στο χωριό Hatla στην επαρχία Deir ez-Zor.

Ο εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας ότι ένα ρωσικό αεροσκάφος Su-34 έπληξε την ίδια περιοχή 40 λεπτά αργότερα από όταν έφτασαν οι μαχητές της Daesh στη σκηνή για να μεταφέρουν τους τραυματίες τρομοκράτες. Ως αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης, εξαλείφθηκαν περισσότεροι μαχητές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail