Με “καμικάζι” drones θα μας χτυπήσουν οι Τούρκοι;


Freepen.gr - Μια τουρκική αμυντική εταιρεία ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή μιας σειράς νέων αεροσκαφών με ικανότητες υψηλής τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθούν σε επιχειρήσεις ασφαλείας, ανέφερε το πρακτορείο Anadolu στις 22 Οκτωβρίου.

Η νέα γενιά drone, η οποία αναπτύχθηκε από την STM Defense Technologies and Engineering Co. για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην 13η Διεθνή Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας (IDEF) τον Μάιο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο επικεφαλής της SSM και πρόεδρος της STM, Ισιμαίμ Ντεμίρ, δήλωσε στο Anadolu ότι ξεκίνησε η μαζική παραγωγή της νέας ομάδας αεροσκαφών, προσθέτοντας ότι τα πρώτα προϊόντα θα παραδοθούν πολύ σύντομα στις δυνάμεις ασφαλείας.

Τα “καμικάζι” drones της STM, τα οποία έχουν την ικανότητα να χτυπηθούν και να χτυπήσουν, θα συνοδεύονται από drones με αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για παρακολούθηση και θα χρησιμοποιούνται μαζί σε επιχειρήσεις.

Ένα από τα drones είναι το "Alpagu", το οποίο σημαίνει ένα γενναίο άτομο που παλεύει εναντίον ενός εχθρού.

 Τα αεροσκάφη του Alpagu, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο αυτόνομα όσο και χειροκίνητα, έχουν σταθερά πτερύγια και μπορούν να εκτοξευθούν από έναν εκτοξευτή. Η όλη προετοιμασία εκτόξευσης χρειάζεται μόλις 45 δευτερόλεπτα.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail