Ο πρόεδρος του BTTDD καλεί σε αποστασία τους μουσουλμάνους βουλευτές της Ελληνικής Βουλής

Αναδημοσίευση από: tourkikanea.gr

Εκδήλωση ασουρέ στο παράρτημα Ιζμίτ του BTTDD
…………………
Ακολούθως πήρε τον λόγο ο Νετσμεττίν Χουσείν-Γενικός Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύη Τούρκων Δυτικής Θράκης –Τουρκίας, ο οποίος ανέφερε:
………………..

Δείτε μόλις πριν από έναν μήνα, ήρθε στην επικαιρότητα ένας νόμος που θα διασφάλιζε το άνοιγμα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και στην Ελλάδα έγινε χαμός. Για κάποιο διάστημα ανεστάλη και εντέλει τι έγινε ξέρετε; Έγινε αναφορά σε δημόσια ασφάλεια, σε εθνικά συμφέροντα, σε ασφάλεια τρίτων προσώπων, η κυβέρνηση προσέγγισε την αντιπολίτευση και πέρασε τον νόμο με τρόπο που θα εμποδίζει το άνοιγμα της ΤΕΞ. 

H μειονότητα επισημάνθηκε ως κίνδυνος. Αυτή είναι η νοοτροπία εναντίο της οποίας αγωνιζόμαστε και για μια ακόμη φορά την καταγγέλλω. Συγχαίρω τους 4 βουλευτές μας που ψήφισαν ενάντια σε αυτή την τροπολογία. Αυτό όμως δεν αρκεί, εάν χρειαστεί όλοι οι βουλευτές μας πρέπει να σκεφτούν να περάσουν στο κόμμα DEB που ίδρυσε ο αείμνηστος ηγέτης μας ο Σαδίκ Αχμέτ. Εάν χρειάζεται πρέπει να συνεχίσουν αυτόν τον αγώνα, μεταφέροντας στην ελληνική βουλή το κόμμα DEB. 

Η προσδοκία της κοινότητας είναι να προχωρήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ενώπιον σας και εγώ, για μια ακόμη φορά τους κάνω έκκληση. Επιμένετε στα αιτήματα της κοινότητας, εάν όμως δεν γίνεται, τότε στραφείτε σε εναλλακτικές λύσεις¨.

…………………….

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/3580
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...